Moliūgų Pyragėliai su doTERRA Eteriniais Aliejais
Šis moliūgų pyragas yra kreminis, saldus desertas, puikiai tinkantis šventėms.
Cinamono, imbiero ir gvazdikėlių derinys sukuria šiltą ir pikantišką moliūgų pyrago įdarą. Šios atskiros porcijos yra puikus būdas užbaigti skanų valgį.
Skaitykite toliau
Moliūgų Pyragėlių Recepto Ingredientai
- 2 puodeliai trinto moliūgo
- 1 didelis kiaušinis
- ¼ puodelio kiaušinių baltymų
- ½ puodelio pieno
- 3 arbatiniai šaukšteliai lydyto sviesto arba kokosų aliejaus
- ⅓ puodelio rudojo cukraus arba medaus
- 2 šaukštai vanilės ekstrakto
- ¼ arbatinio šaukštelio malto muskato riešuto
- 2 lašai gvazdikėlių aliejaus
- 2 lašai imbiero aliejaus
- 3 lašai kasijos arba cinamono žievės aliejaus
- 1 nekeptas pyrago tešlos lakštas
REKLAMA
Moliūgų Pyragėlių Gaminimo Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 175° C.
- Paimkite tešlos lakštą ir išpjaukite apskritimus, kad tilptų į riebalais išteptą keksiukų formą. Neiškočiokite tešlos per plonai, kitaip iškepęs pyragas subyrės.
- Blenderiu arba virtuviniu kombainu sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės.
- Tolygiai paskirstykite pyrago įdarą į formą.
- Kepkite 30-45 min. arba kol pluta lengvai paruduos ir į pyragą įkištas dantų krapštukas bus švarus.
- Palikite pastovėti 10 minučių arba kol atvės.
- Atsargiai išimkite iš skardos ir laikykite šaldytuve.
Patarimas:
Jei norite gaminti ne mini pyragėlius, o visą pyragą, pagal šį receptą iškepsite vieną vidutinio dydžio pyragą.
Jei norite gaminti ne mini pyragėlius, o visą pyragą, pagal šį receptą iškepsite vieną vidutinio dydžio pyragą.
Porcijos: 4
Pasiruošimas: 5 min.
Gaminimo laikas: 1 min.
Sunkumas: Lengvas
Ingredientai:
1 puodelis migdolų pieno (arba pasirinkto pieno)
½ puodelio moliūgų tyrės
½ puodelio vanilinio jogurto
2 šaldyti bananai
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
1 arbatinis šaukštelis moliūgų pyrago prieskonių
2–3 lašai doTERRA On Guard apsauginio mišinio
1 puodelis ledo
Instrukcijos:
- Sudėkite visus ingredientus į blenderį ir plakite iki vientisos masės.
- Jei norite, įpilkite plaktos grietinėlės ir pabarstykite cinamonu.
Patarimai:
Veganiškam receptui pieną ir jogurtą pakeiskite viena skardine kokosų pieno.