Juodųjų pupelių pyragėliai – skanus ir maistingas tradicinių šokoladinių pyragėlių posūkis.
Galbūt nerimaujate kepdami su juodosiomis pupelėmis, bet nereikia – jos yra labai švelnaus skonio ir labai sultingos, kreminės bei kupinos baltymų.
Taip pat galite sustiprinti savo pyragėlių skonį eteriniais aliejais, pavyzdžiui, pipirmėčių, laukinių apelsinų, cinamono ar net levandų.
Skaitykite toliau
1 skardinė juodųjų pupelių, nusausintų ir nuplautų
2 dideli kiaušiniai
¼ puodelio kakavos miltelių
⅔ puodelio medaus
⅓ puodelio kokosų aliejaus
½ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos
2-4 lašai pipirmėčių aliejaus
¾ puodelio šokolado drožlių, padalyti
Pyrago Gaminimo Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 175° C.
- Visus ingredientus, išskyrus šokolado drožles, sudėkite į maišytuvą arba virtuvinį kombainą ir sumaišykite iki vientisos masės.
- Supilkite tešlą į didelį dubenį ir įmaišykite ½ puodelio šokolado drožlių.
- Supilkite į riebalais išteptą skardą ir ant viršaus užberkite ¼ puodelio šokolado drožlių.
- Kepkite 30-35 min. arba kol dantų krapštuką ištrauksite švarų.
REKLAMA
Pipirmėčių Eterinio Aliejaus nauda yra didžiulė.
Skaitykite mūsų straipsnį apie kitus pipirmėčių eterinio aliejaus panaudojimus čia.
Taip pat, pasinaudokite mūsų akcija ir įsigykite doTERRA pipirmėčių tyro eterinio aliejaus.