Šilta ir soti ši sriuba puikiai tiks bet kokiai progai.
Skaitykite toliau
- 2 šaukštai kokosų aliejaus
- 2 dideli svogūnai, nulupti ir supjaustyti
- 4 skiltelės česnako smulkiai supjaustytos arba suspaustos
- 1 valgomasis šaukštas šviežio imbiero šaknies, susmulkintos
- 1-2 lašai doTERRA Citrinžolių (LEMONGRASS) eteinio aliejaus
- 4 šaukštai pomidorų pastos
- 4 morkos, nuluptos ir susmulkintos
- 4 šaukštai kario miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų dribsnių
- 8 puodeliai daržovių sultinio
- 2 skardinės kokosų pieno
- 4 puodeliai šviežių pomidorų, pjaustytų
- 3 puodeliai džiovintų raudonųjų lęšių
- 4–6 saujos kūdikių špinatų
- Druska ir pipirai pagal skonį
REKLAMA
Gaminimo instrukcijos
- Įkaitinkite kokosų aliejų ant vidutinės ugnies; sudėkite svogūną, česnaką ir šviežią imbierą. Kepkite, kol svogūnas taps skaidrus, tada sudėkite morkas ir patroškinkite penkias – septynias minutes.
- Įpilkite pomidorų pastos, kario miltelių ir raudonųjų pipirų dribsnių; virkite dar vieną ar dvi minutes nuolat maišydami, kol visos daržovės pasidengs ir susijungs skoniai.
- Įpilkite daržovių sultinio, kokosų pieno, kubeliais pjaustytų pomidorų ir lęšių. Uždenkite ir užvirkite ant vidutinės ugnies; sumažinkite, kad užvirtų (maža ugnis).
- Įpilkite citrinžolių eterinio aliejaus ir kepkite apie. 30 minučių, kol lęšiai iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
- Suberkite špinatus ir maišykite, kol suminkštės.
- Papuoškite vienu šaukštu šviežios kapotos kalendros ir vienu šaukštu grietinės.
Patarimas: įpilkite šiek tiek rudojo cukraus, kad gautumėte saldesnį kario skonį.
Porcijos: 15
Pasiruošimas: 30 min.
Gaminimo laikas: 1 val.
Sunkumas: Vidutinis
Ingredientai:
2 šaukštai kokosų aliejaus
2 dideli svogūnai, nulupti ir supjaustyti
4 skiltelės česnako smulkiai supjaustytos arba suspaustos
1 valgomasis šaukštas šviežio imbiero šaknies, susmulkintos
1-2 lašai citrinžolių aliejaus
4 šaukštai pomidorų pastos
4 morkos, nuluptos ir susmulkintos
4 šaukštai kario miltelių
1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų dribsnių
8 puodeliai daržovių sultinio
2 skardinės kokosų pieno
4 puodeliai šviežių pomidorų, pjaustytų
3 puodeliai džiovintų raudonųjų lęšių
4–6 saujos kūdikių špinatų
Druska ir pipirai pagal skonį
Instrukcijos:
Įkaitinkite kokosų aliejų ant vidutinės ugnies; sudėkite svogūną, česnaką ir šviežią imbierą. Kepkite, kol svogūnas taps skaidrus, tada sudėkite morkas ir patroškinkite penkias – septynias minutes.
Įpilkite pomidorų pastos, kario miltelių ir raudonųjų pipirų dribsnių; virkite dar vieną ar dvi minutes nuolat maišydami, kol visos daržovės pasidengs ir susijungs skoniai.
Įpilkite daržovių sultinio, kokosų pieno, kubeliais pjaustytų pomidorų ir lęšių. Uždenkite ir užvirkite ant vidutinės ugnies; sumažinkite, kad užvirtų \(maža ugnis\).
Įpilkite citrinžolių eterinio aliejaus ir kepkite apie. 30 minučių, kol lęšiai iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
Suberkite špinatus ir maišykite, kol suminkštės.
Papuoškite vienu šaukštu šviežios kapotos kalendros ir vienu šaukštu grietinės.
Patarimai:
Įpilkite šiek tiek rudojo cukraus, kad gautumėte saldesnį kario skonį.